Registreer direct uw ideale domeinnaam

Keuze uit meer dan 500 domeinnaamextensies.

Voordelen van een domeinnaam bij D-Hosting

  • Bescherm uw bedrijfsnaam of idee en leg hem vast
  • Eenvoudig beheer in uw klantenomgeving
  • Gebruik uw domeinnaam voor uw website en/of e-mail
  • 7 dagen per week gratis support
  • Al vanaf € 10,- inclusief b.t.w. per jaar

Domeinnaam verhuizen

Haal meer uit uw domeinnaamregistratie. Heeft u uw domeinnaam reeds geregistreerd bij een andere hostingprovider? Ervaar het gemak van beheer bij D-Hosting. Webhosting en domeinregistratie onder één dak!

Meer informatie

Domeinnaam overdragen

Heeft u een domeinnaam en wilt u deze overdragen aan een nieuwe houder? Met het stappenplan van D-Hosting zorgt u dat dit veilig en snel gebeurt. Uiteraard denken wij graag met u mee!

Meer informatie

Meest populair

Maak een keuze uit onderstaande extensies of kies één van de andere 500+ beschikbare domeinnaamextensies.

Veelgestelde vragen over domeinnamen

Wordt het domein mijn eigendom?

Volgens het Nederlands recht is een domeinnaam een dienstverlening, toch spreken we in het algemeen over een eigendom. Het domein is, mits aan uw betalingsverplichtingen voldaan, altijd uw eigendom.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een makkelijk te onthouden internet adres (bijvoorbeeld: d-hosting.nl). Het eerste deel is de naam die u zelf verzint en het tweede deel geeft de extensie aan. Dit kan een algemene extensie zijn (zoals .com, .net en .org) of een land dan wel regio aangeven.

Kan ik mijn domeinnaam koppelen aan een Weebly of Wix site

Ja, het is mogelijk om een domeinnaam welke u bij ons heeft geregistreerd te koppelen aan een Weebly of Wix site. Bij Weebly geldt wel dat u Weebly Starter of Pro service afneemt. Lees de instructie voor het koppelen aan Wix (de instructie voor Weebly wijkt hier niet veel vanaf).

Ik wil mijn gegevens niet in het whois register, kan dat?

In geval van het .nl register kunt u na registraties een beroep doen op de OPT-OUT regeling. Neem contact op met onze support afdeling om de details van deze regeling door te nemen.