Domeinen: Een domein opheffen

Indien u een domein, anders dan een .nl domein, wilt opheffen of wegverhuizen naar een andere provider volgt u de volgende procedure stuurt u een e-mail naar sales@d-hosting.nl vanuit het e-mail adres dat bij ons bekend is.

Indien u niet kunt mailen vanuit een e-mail adres dat bij ons bekend is of het een .nl domein betreft stuurt u een brief met handtekening en kopie identiteitsbewijs (Gebruik hiervoor de app KopieID zodat BSN en documentnummer afgeschermd zijn. Dit is een vereiste conform de voorwaarden van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland). Iindien u dit namens een organisatie doet een kopie uittreksel K.v.K. waarin de ondertekenaar van het document moet zijn opgenomen als vertegenwoordiger naar:

D-Hosting
T.a.v. Afd. Domeinregistratie
Regenboog 78
3162 XA Rhoon

Uiteraard mag de brief ook digitaal naar ons verzonden worden.
U kunt de documenten mailen naar sales@d-hosting.nl.

Geef indien het domein gekoppeld is aan een hostingpakket duidelijk aan of de opzegging ook voor het hostingpakket geldt!

Indien u een of meerdere domeinen wilt verhuizen dient u dit aan te geven.

Na ontvangst van uw brief ontvangt u doorgaans binnen drie werkdagen van ons de zogenaamde 'tokens' per e-mail. Deze 'tokens' moet u doorgeven aan uw nieuwe webhostingprovider, die met deze tokens de verhuizing in gang kan zetten. Mocht u na één week nog niets van ons ontvangen hebben, neem dan contact met ons op om te verifiëren of alles in goede orde ontvangen is.

Mocht bovenstaande procedure niet duidelijk zijn of aanvullende vragen oproepen, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.